Voorwaarden

  1. Deze voorwaarden gaan over transacties waarbij Puur Zilt optreedt als verkoper jegens een koper en de transactie plaatsvindt via de webwinkel www.puurziltvis.nl.
  2. Webwinkel Puur Zilt is gevestigd aan de Nieuwe Haven 23 in Harlingen en houdt kantoor aan de Badhuisstaat 68B in Huisduinen.
  3. De prijzen op www.puurziltvis.nl zijn uitgedrukt in Euro’s en zijn inclusief omzetbelasting. De koper is aan Puur Zilt de prijs verschuldigd die in de bevestiging op de koop genoemd wordt. Dit bedrag dient vooraf betaald te zijn. Betalingen kunnen worden gedaan via Ideal. Als er niet betaald is, zal PuurZilt de bestelling niet gereed maken.
  4. Betalingen kunnen worden gedaan via IDEAL of Creditcard.
  5. Het kan zijn dat er bij het invoeren van de informatie, fouten optreden in de productomschrijving of prijsopgave. Ook na de totstandkoming van de overeenkomst kan Puur Zilt deze fouten corrigeren.
  6. Aanbiedingsprijzen gelden slechts zolang de voorraad strekt.
  7. De bedenktijd als bedoeld in artikel 7:46d lid 1 Burgerlijk Wetboek is niet van toepassing op de producten van PuurZilt omdat deze snel kunnen bederven/verouderen.
  8. Het kan voorkomen dat op de dag van ophalen de bestelde producten niet op voorraad zijn. Puur Zilt zal dit z.s.m. doch uiterlijk 12 uur voor het afhalen van de bestelling aan de klant laten weten via het in de overeenkomst vermeldde telefoonnummer of e-mailadres. Als vergoeding krijgt de klant een kortingscode met de waarde van het bestelbedrag om een nieuwe bestelling te kunnen plaatsen.