Spicy Krabpoten

gemiddeld

voorgerecht
4 personen
ca. 25 minuten
Ingrediënten
  • 1 kilo krabpoten
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 3 tenen knoflook, in plakjes
  • 5 el fijngehakte bladpeterselie
  • 4 el olijfolie

Bereiding

  1. Kraak de krabpoten met de achterkant van een koksmes op verschillende plaatsen stuk zodat de warmte sneller bij het krabvlees kan komen.
  2. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan, bak de krabpoten op matig vuur. Schep ze regelmatig om. Voeg na 10 minuten de rode peper en de knoflook toe, evenals de resterende olie. Bak tot de knoflookplakjes goudgeel zijn, schep alles steeds goed om.
  3. Strooi de peterselie erover, schep de krabbenpoten op een grote serveerschaal en zet die in het midden op tafel.
Dit recept komt van Visrecepten.nl
Bekijk alle recepten