Gegrilde rode poon met sinaasappel

lastig

gegrilde rode poon met sinaasappel is erg fris en lekker met sperziebonen en aardappeltjes.

hoofdgerecht
2 personen
ca. 25 minuten
Ingrediënten
  • 2 rode ponen, schoongemaakt
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 sinaasappel
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl verse rozemarijn, gehakt

Bereiding

  1. Boen de sinaasappel schoon. Snijd één helft in dunne plakjes en pers de andere helft. Meng knoflook, sinaasappelsap, olijfolie, zout en rozemarijn en bestrijk de rode poon met dit mengsel.
  2. Verwarm de vengrill. Leg de vis naast elkaar op een bakplaat en laat ze in 7 minuten onder een hete grill goudbruin en gaar worden, keer ze halverwege.
  3. Serveer de vissen gegarneerd met sinaasappelplakjes in de buikholten.
Dit recept komt van Visrecepten.nl
Bekijk alle recepten